Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije

Ispis
Kreirano Srijeda, 20 Rujan 2017

Poslovni uzlet Sisačko-moslavačke županije održat će se 29. rujna 2017. u HGK Županijskoj komori Sisak (Kranjčevićeva 16) s početkom u 10 sati. Edukacije su namijenjene poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-ova kao i svima onima koji vlastita znanja i vještine žele dodatno usavršiti.

Nakon kratke ljetne stanke Poslovni dnevnik u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji su prepoznali važnost kontinuiranog usavršavanja poslovnih vještina. Polaznici edukacija ove će godine nakon pozdravnih govora župana Ive Žinića i glavnog urednika Poslovnog dnevnika Vladimira Niševića, sudjelovati na tradicionalnoj panel diskusiji na kojoj će se tematizirati o Razvoju poduzetništva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji. Glavni i završni dio dana je trosatna radionica koju će održati Tajana Lovrić i Slaven Tadić iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. koja izrađuje sažetke natječaja, obrađuje uvjete za prijavu projekata i savjetuje organizacije o njihovim potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova, kao i sukladnosti prijavitelja i projekata s pravilima državnih potpora. Upravo na radionici Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova imat ćete jedinstvenu priliku saznati sve o EU fondovima i aktualnim natječajima te kako doći do osnovnih informacija i postupaka za prijavu. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte. Dođite i vi u petak 29. rujna u prostorije Sisačke Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!

Detalje o Poslovnom uzletu Sisačko-moslavačke županije možete pročitati na sljedećem linku: http://www.poslovni.hr/events/sisacko-moslavacka-2017

PRIJAVITE SE

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

www.sunja.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.sunja.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar