Osigurano sufinanciranje projekata i programa Općine Sunja

Ispis
Kreirano Petak, 30 Listopad 2015

skelaU cilju osiguranja sufinanciranja realizacije započetih i planiranih projekata, kao i osiguranja prijevoza skelama, Općina Sunja se tijekom tekuće godine kandidirala na više otvorenih natječajai uputila zahtjeve prema nadležnim Ministarstvima i Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Nakon završenih procedura natječaja i prihvaćanjaprijava i zahtjeva,općinski Načelnik Grga Dragičević je potpisao ugovore za realizaciju slijedećih projekata i aktivnosti:

  • Ugovor o sufinanciranju troškova posade plovila, tekućeg održavanja i opremanja, pregled i osiguranja skela „Sunjanka" i „ Kratečko"i

  • Ugovor o sufinanciranju troškova nabave dva čamca za skele „Sunjanka" i „ Kratečko", potpisan u Ministarstvu prometa i infrastrukture dana:15.rujna2015. godine.

  • Ugovor o sufinanciranju javnog riječnog prometa,koji je načelnik Općine Sunja, gospodin Grga Dragičevićpotpisao s županom Sisačko-moslavačke županije, gospodinom Ivom Žinićem, dana 27. listopada 2015. godine.

Planirana sredstva će Općina Sunja namjenski utrošiti za sufinanciranje troškova održavanja skelskih prilaza na skelskim prijelazima Selišće Sunjsko-Kratečko i Gradusa Posavska- Lukavec Posavski, a osigurana su u proračunu Sisačko-moslavačke županije.

Pored toga Grad Sisak redovito svake godine u Gradskom proračunu na temelju zahtjeva Općine Sunja planira i osigurava sredstva za sufinanciranje plaća skelara, a sukladno mogućnostima i nabavu vanbrodske opreme.

  • Ugovor o sufinanciranju projekta sanacije i rekonstrukcije igrališta kraj Osnovne škole Sunja, potpisan je 02. listopada 2015. godine u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ovih dana izabran je izvođač radova poduzeće „ Croatia TENIS" d.o.o. iz Zagreba i nastavljene su aktivnosti na nivelaciji terena i pripremi za asfaltiranje, izradu sportskog poda i postavljanju opreme na igralištu kraj Osnovne škole Sunja i nadamo se da će ukoliko dozvole vremenske prilike radovi za tu fazu biti okončani do konca studenog tekuće godine.

Potpisom navedenih Ugovora omogućena je realizacija navedenih projekata i programa,s definiranim rokovima završetka.

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

www.sunja.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.sunja.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar