Edukacije o EU fondovima za potrebe gospodarstva

Ispis
Kreirano Srijeda, 11 Lipanj 2014

eu fondoviRazvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA Sisak, poziva Vas na seminar: Edukacije o EU fondovima za potrebe gospodarstva koji će se održati 17. lipnja 2014. godine u Sunji u prostorijama općinske vjećnice, Trg kralja Tomislava 3, Sunja s početkom u 9:30 sati


Cilj ovog seminara je edukacijskim aktivnostima omogućiti polaznicima stjecanje znanja o mogućnostima financiranja iz EU fondova, načinu prepoznavanja investicija prikladnih za prijavu i pravilnu provedbu EU projekata.
Hrvatskoj su, nakon što je postala 28. članica EU, na raspolaganju puno veća sredstava iz Strukturnih fondova i Kohezijskog fonda. Pitanje uspješnosti korištenja tih sredstava je od prvorazredne gospodarske, društvene i političke važnosti. Iz tog razloga ključno je stvarati interne kapacitete za iskorištavanje financijskih i poslovnih prilika koje nam stoje na raspolaganju te posebno ojačati kapacitete za osmišljavanje projektnih ideja, ispunjavanje detaljnih projektnih prijava, učinkovitu provedbu projekata te stvaranje uvjeta za uspješno upravljanje EU projektima.
Edukaciju će provoditi zaposlenici iz RRA SIMORA d.o.o. mr.sc. Andreja Šeperac i Vesna Mikšić, dipl.inž. koje će prezentirati informacije o osnovama sustava EU fondova i dostupnim sredstvima, mogućnostima i načinu financiranja poduzetničkih projekata EU sredstvima i iz domaćih izvora te ukazati na načine pronalaženja informacija (internet stranice na kojima se objavljuju natječaji), pojasniti procedure, što je izuzetno važno za gospodarstvenike i mogućnosti financiranja njihovih projekata.
Ova edukacija namijenjena je gospodarstvenicima s područja Općine Sunja, Grada Hrvatska Kostajnica, Općina Majur i Donji Kukuruzari, zaposlenicima upravnih tijela jedinica lokalne i regionalne samouprave koji rade na pripremi i provedbi projekata, postojećim i potencijalnim korisnicima EU sredstava koji žele unaprijediti svoje vještine i proširiti znanje o ovoj važnoj temi te koji žele znati kako pravilno i kvalitetno pripremati projekte.
Provedbom ovih aktivnosti postiže se jačanje ljudskih kapaciteta, povećanje razine znanja i vještina koje su potrebne za pripremu i uspješno provođenje projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova.
Prijave za sudjelovanje na seminaru se zaprimaju zaključno do 16. lipnja 2014. godine do 12:00 sati putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., telefonom na broj 544-204 ili na broj faksa 544-206.

Seminar je besplatan.
Broj sudionika je ograničen.

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

www.sunja.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.sunja.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar