Poruka sugrađanima općinskog načelnika

Ispis
Kreirano Četvrtak, 23 Siječanj 2014

Poštovani žitelji Općine Sunja, dragi sugrađani


Dozvolite da prvo izrazim žaljenje radi nastale situacije u našoj Općini, zbog kojeg su djeca i starije osobe ostale bez potpora iz Općinskog proračuna, određenim osobama raskinut je radni odnos (Program pomoći u kući starijim osobama i ugovorni djelatnici), a pojedini žitelji izgubili vjeru u zajedništvo mir i dobro naše Općine.

 

Posebno se zahvaljujem svima koji su svojim radom kroz naše udruge doprinjeli boljitku naše zajednice. Hvala svim djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela i Pogona za komunalne djelatnosti Općine Sunja, koji su marljivo radili za javno dobro te onima koji su svojim radom i zalaganjem bili primjer drugima.

Žiteljima Općine Sunja poručujem da ne gube vjeru u sposobnosti i volju svojih ljudi pa i onih koji su pogriješili i doveli do stanja u kojem se nalazimo. Osobno vjerujem da su izmanipulirani te da će jednom to shvatiti i više nikada neće raditi protiv svoje zajednice i voljene sunjske Posavine koju smo slogom obranili u Domovinskom ratu.
Možda nam se ovo trebalo dogoditi, jer „svako zlo za neko dobro". Nisam se nadao ovakvom nejedinstvu bez obzira na stranačku pripadnost naše male sredine gdje smo svi susjedi. Političkim suparnicima zahvaljujem na ozračju koje su postigli u redovima Hrvatske demokratske zajednice, jer su nas još jače ujedinili te pružili priliku da budemo primjer zajedništva i snažne političke opcije.
Od srca Vas pozdravljam i vidimo se na izvanrednim općinskim izborima,

Vaš načelnik u odlasku Josip Kozarić

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

www.sunja.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.sunja.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar