Aktivnosti sunjskih "Lastavica"

Ispis
Kreirano Petak, 12 Ožujak 2021

lastavice priznanjaU ovo teško vrijeme pogođeno korona krizom i potresom, mališanima dječjeg zbora Lastavice jako nedostaju probe i druženja. Probe nemamo gdje održavati još od ožujka prošle godine. Djeca su zakinuta za lijepe uspomene s nastupa, koncerata i festivala.

Ipak, ostvarili smo mnoge uspjehe u 2020. godini:

Dva naša videospota su se zadržala na Top listi Dječje televizije i prikazivale na HTV-u cijele 2020. godine i zato u svoje osobno ime i u ime Lastavica, zahvaljujem svim divnim pratiteljima koji su lajkovima i pregledima omogućili da naše Lastavice i moje pjesme opstanu među mnoštvom hitova dječjih pjesama cijele Hrvatske.

Nadalje, naših pet solistica su sudjelovale u Prvom međunarodnom Razigrane Note KIDS & TEEN on-line festivalu i zaslužile predivne diplome.

U privatnom prostoru shodno epidemiološkim mjerama, u svom aranžmanu, snimili smo spot za desetu autorsku pjesmu ˝Ostani doma.˝ Zahvaljujemo tati Marku Srncu na tehničkoj obradi!

Snimljena je i jedanaesta, predivna autorska pjesma ˝Ljubav ˝ koju u duetu pjevaju naši predivni dugogodišnji članovi Lucija Verović i Jakov Bužan. Ove godine planiramo i za nju snimiti video spot za Top listu DTV-a i jako se veselimo novom uspjehu.

No to nije sve! Lastavice su, svojim malim, ali velikim srcima i ove godine pokrenule još jednu u nizu humanitarnu akciju ˝Djeca djeci,˝ te razveselila djecu u potresom stradalom selu Farkašić. U četvrtak, 4. ožujka predstavnici Lastavica su odvezli prepune pakete koje su pripremili roditelji Lastavica, a djeca oslikala i napisala pisma utjehe za svako dijete u Farkašiću. Zahvaljujem našim divnim roditeljima na odazivu, posebno onima kojima su također kuće stradale u potresu, obiteljima Dedić i Čavlović koji su se pridružili akciji, te Jeleni Grubnić i Dragici Radmanović koji su uz školski pribor donirali i lijekove za djecu.

Osim toga, Lastavice su sa svojom ¨Najljepšom pjesmom˝ cijelu 2021. godinu uključene u humanitarnu akciju HDS ZAMP-a „Playlista za glazbenu školu Sisak“, čija svrha je obnova Glazbene škole „Frana Lhotke“ u Sisku. Zato preslušavajte i dijelite video kako bi što više prihoda bilo skupljeno za školu.

Male humanitarce čekaju i priznanja za njihova dobra djela.

Naša djeca su ponos Sunje!

Na kraju, zahvaljujemo načelniku Grgi Dragičeviću i članovima Općinskog vijeća na podršci u radu!

Voditeljica Lastavica Irena Jovanović

OPĆINA SUNJA
Trg kralja Tomislava 3 P.P. 1
44210 Sunja
MB: 2624583
OIB: 42109890167
ŽR: 2407000-1842600001

telefon
+ 385 (0)44 833-011
fax:
+ 385 (0)44 833-468
Komunalac Sunja d.o.o.
+ 385 (0)44 833-666

www.sunja.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.sunja.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Copyright 2013. Sluzbene internetske stranice Opcine Sunja www.sunja.hr Sva prava pridrzana Joomla 1.7 templates - Joomla template maker. Izrada i odrzavanje: BIT centar